Reiki Healing

…er en gammel japansk healings-form fra midten af 1800 tallet. Reiki Healing startede med Mikao Usui, der var præst og leder af det kristne Doshisha University i Kyoto, Japan.

Reiki betyder Universal livsenergi. Healing betyder, at gøre hel.

Hvad gør Reiki Healing for dig?

Reiki Healing har en positiv effekt på de fleste tilstande du måtte være i. Da det er en intuitiv behandlingsform, vil Reiki Healingen altid blive tilpasset dig og din situation / tilstand, der hvor du er i livet lige nu. Derfor kan hver behandling føles forskellig.

Allerede efter første behandling vil du kunne mærke en forskel. Men for at opnå det bedste resultat, hvor du vil kunne mærke en stor forandring, vil jeg anbefalde dig 5 behandlinger.

Reiki Healing hjælper bl.a. med:

 • Afhjælper på stress og angst
 • Mindsker smerte og uro i din krop
 • Giver ny energi efter en sygdoms periode
 • Sætter gang i din krops selvhealings-evne
 • Genopretter din balance og medfører indre ro
 • Sætter gang i din egen personlige udvikling
 • Hjælper både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt
 • Virker afstressende og afspændende

Hvordan foregår Reiki Healing?

Reiki Healingen foregår ved håndspålæggelse på forskellige positioner på din krop.
Det vil ofte føles som varme, der strømmer ud fra mine hænder.
Under Reiki Healingen vil du befinde dig i en dejlig afslappet tilstand.
Du vil ligge fuldt påklædt på en briks under et tæppe, imens det foregår.

Fjern-Healing

Du kan også booke en Fjern-Healing session, hvis du ikke har mulighed for at komme i klinikken. Det har samme skønne effekt som alm. healing.
Det foregår ved at du er hjemme hos dig selv, og jeg sender healende energier til dig.
Vi starter med en samtale, hvor jeg stiller ind på dig, og vi taler om dine ønsker og behov, og hvad du gerne vil have ud af din session.
Derefter ligger du dig stille og roligt og slapper af, og jeg sender healende energi afsted til dig. Dette varer ca. 30 min. Bagefter taler vi sammen igen.
Hele din session varer ca. 75 min.

Priser på Healing:

Healing 75 min. Kr. 749,-

Klippekort med 3 behandlinger af 75 min. Kr. 1999,-

Fjern-Healing 75 min. Kr. 749,-

 

Book din tid til Healing-forkælelse

Klinikker

Du er altid velkommen i min klinik i Middelfart eller en session online.

Den populære SOUL SOLUTION

Vil du have både afslappende Healing, Clairvoyance, Rådgivning & Varmetæppe-terapi?
Vælg det populære koncept SOUL SOLUTION

Med SOUL SOLUTION får du den helt unikke oplevelse, med clairvoyance og Reiki Healing, i en og samme pakke. Der vil her være fokus på dig, dine potentialer, dine muligheder for fremtiden, forløsning af gamle oplevelser, og meget mere. Vi starter med clairvoyancen, og derefter får du en Reiki Healing.
Varighed: 2 timer. Denne pakke vil kunne give dig et skub i den rigtige retning, hvis du føler, at du er gået i stå, og har brug for hjælp til at komme videre, eller hvis du gerne vil forkæle dig selv.

Priser SOUL SOLUTION:

Pakke 1: Kr. 1549,-

Clairvoyance & Reiki Healing & Rådgivning.

Varighed: 2 timer og 15 min.

 

Pakke 2: Kr. 4299,-

Clairvoyance, Reiki Healing & Rådgivning.

Varighed: 3 besøg á 2 timer. og 15 min.

Læs om Reiki Healings historie


Reiki går langt tilbage i den tibetanske buddhismes historie og blev “genfundet” via denne legende:

Legenden starter i midten af 1800-tallet, hvor Mikao Usui var præst og leder af det kristne Doshisha University i Kyoto, Japan. Hans elever blev ved med at spørge ham, hvordan Jesus dog var i stand til at helbrede, når andre ikke kunne. Dette spørgsmål tog Usui som en personlig udfordring. Efter at have sagt sin stilling op på universitetet, begyndte han at lede efter sine svar på University of Chicago, hvor han havde modtaget sin doktorgrad i kristen teologi. Her kunne han kke finde nogle svar om helbredelse ved håndspålæggelse.

Mikao Usui studerede de gamle kinesiske hellige skrifter, hvorefter han rejste til Nordindien og fortsatte sin søgen. Da han vendte tilbage til Japan, opdagede han nogle gamle symboler i de buddhistiske Sutraer. De viste sig at indeholde nogle af svarene på hans spørgsmål.

Han rejste til det hellige bjerg KURAMA YAMA, lige udenfor byen Kyoto, og mens han vendte sig i østlig retning, udlagde han 21 sten og begyndte en tid med meditation, faste og bøn. Hver dag tog Usui en sten op og bad Gud om en åbenbaring og forståelse af sanskrit-symbolerne i de buddhistiske Sutras.

På fastens sidste dag bad Usui Gud om at svare på hans bøn. I samme øjeblik så han en lysstråle komme farende imod ham som et lyn. Lysstrålen ramte ham midt på panden og slog ham bevidstløs i jorden. Han troede først, at han var død. Pludselig så han masser af farvede bobler i lyserød, blå, lilla og i alle regnbuens farver, og Sanskrit-symbolet viste sig foran hans øjne i guld. Usui udbrød: “Ja, nu husker jeg”. Alt dette forunderlige var starten på Usui’s naturlige healingsmetode – den metode, som vi kender som Reiki.

Legenden om Mikao Usui fortsætter med, at han på vej ned af bjerget skar den ene fod på en sten. Han første hånden ned til foden, som helede fuldstændigt op. Han fortsatte med at heale og helbrede folk, der forbavsedes over, at han kunne fjerne smerter og sygdomme. De mennesker, som han helbredte, lagde mærke til, at hans hænder blev varme, når han rørte ved dem.

Dernæst gik Usui til Kyotos slumkvarter for at hjælpe og heale de fattige og tiggerne. Her tilbragte han 7 år med behandling og healing af de syge. Han opdagede imidlertid, at nogle af de samme mennesker, som havde modtaget healing, kom igen og igen. Han blev klar over, at disse mennesker havde valgt at tigge, og at de anså verden for at være for besværlig at leve i – en verden, der krævede for meget selvdisciplin. Ved denne lejlighed indså han, at Reiki skulle forandres, hvorefter han udgav Reikis 5 grundlæggende principper, som er:

 1. bare i dag vil jeg være taknemmelig
 2. bare i dag vil jeg være ubekymret
 3. bare i dag vil jeg være uden vrede
 4. bare i dag vil jeg være ærlig overfor mig selv og andre
 5. bare i dag vil jeg være kærlig og ærbødig overfor alt levende

Læs om Reiki Healing og Kræft forskning


I et forsøg med kræftpatienter oplevede flere, at Reiki-healingen hjalp dem med at få bearbejdet forskellige psykiske aspekter ved sygdommen.

Reiki-healing kommer oprindeligt fra Japan, men er udbredt i resten af verden. Reiki-healeren kanaliserer universel livsenergi over i klienten ved at lægge sine hænder på patientens krop i bestemte fastlagte positioner. Det skal bidrage til at aktivere patientens selvhelbredende kræfter.

En mindre undersøgelse med 16 kræftpatienter, som lige havde overstået kemoterapi viste, at reiki-healing var bedre til at mindske træthed end almindelig afslapning.

I et projekt støttet af Kræftens Bekæmpelse blev 15 kræftpatienter med forskellige diagnoser og sygdomsstadier tilbudt otte behandlingsgange hos en Reiki-healer. Flere deltagere forklarede, at Reiki-healingen hjalp dem til at komme ud af en begyndende depression og til at få bearbejdet forskellige psykiske aspekter ved kræft.

Deltagerne oplevede, at de ved Reiki-behandlingen opnåede den mellemmenneskelige kontakt, som de havde savnet i det etablerede behandlingssystem. Alle deltagerne oplevede, at det var rart at modtage Reiki-healing, og flere anså det som en god måde at drage omsorg for krop og sind på, imens de var i behandling for kræft.

Den psykiske del af behandlingen kan have en positiv effekt

Brugerundersøgelser viser til gengæld, at kontakten og samtalen i forbindelse med healing kan have en positiv psykologisk effekt.

Mindre undersøgelser tyder også på, at healing kan virke gavnligt bl.a. mod træthed. Kræftpatienter har rapporteret mindre angst, færre smerter samt bedre søvn og selvtillid ved healing.

Der er også eksempler på pårørende til kræftpatienter, som har benyttet healing og derefter oplevet mindre angst og anspændthed.

Læs mere her